Web Analytics Made Easy - Statcounter

قباد مبشری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هدف از اجرای این طرح افزایش روزافزون مشارکت کارکنان دستگاه های اجرایی کهگیلویه و بویراحمد برای حمایت از ایتام و فرزندان محسنین زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) استان است.

وی افزود: امید است که اجرای این طرح سبب حامی دار شدن تمامی ایتام و فرزندان محسنین زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: بسترهای الکترونیکی از طریق نرم ‌افزار و سیستم بانکی برای پرداخت آسان تر کمک های نقدی حامیان و مردم این استان به ایتام و فرزندان محسنین زیر پوشش کمیته امداد استان فراهم ‌شده است.

مبشری عنوان کرد: حامیان و مردم کهگیلویه و بویراحمد می ‌توانند کمک‌ های نقدی خود را از طریق نرم افزار و سیستم بانکی به طور مستقیم به ‌حساب ایتام و فرزندان محسنین زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) این استان واریز کنند.

وی ابراز داشت: مراجعه حضوری به دفاتر کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد یا نام نویسی در سایت های اکرام ایتام و محسنین روش های دیگر برای پرداخت کمک های نقدی حامیان و مردم این استان به ایتام و فرزندان محسنین زیر پوشش کمیته امداد استان است. 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد گفت: تعداد ایتام و فرزندان محسنین زیر پوشش کمیته امداد این استان ۱۰ هزار و ۶۷۰ نفر است.

مبشری اظهار داشت: پنج هزار و ۶۳۷ نفر از این تعداد معادل ۵۳ درصد چشم انتظار حمایت افراد حامی بومی و غیربومی هستند.

وی افزود: این در حالی است که پنج هزار و ۳۳ نفر از این تعداد معادل ۴۷ درصد نیز حامی دارند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ۲ هزار و ۸۰۸ نفر از مجموع این پنج هزار و ۳۳ نفر یتیم بوده و ۲ هزار و ۲۲۵ نفر نیز فرزندان محسنین هستند.

مبشری عنوان کرد: این پنج هزار و ۳۳ یتیم و فرزند محسنین کهگیلویه و بویراحمد از سوی هفت هزار و یک حامی بومی و غیربومی حمایت می ‌شوند.

فرزندان محسنین کودکانی هستند که والدین آنها از یکدیگر جدا شده و از سوی مادر سرپرستی می‌ شوند یا آنکه پدرشان در قید حیات بوده اما به دلیل بیماری یا زمین گیر بودن قادر به تأمین معاش خانواده نیست. 

۱۰۳ هزار و ۷۲۵ نفر در قالب ۴۰ هزار و ۸۲۳ خانوار زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد هستند.

برچسب‌ها مستمری مددجویان کهگیلویه وبویراحمد کمیته امداد امام خمینی (ره) کمک های مردمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مستمری مددجویان کهگیلویه وبویراحمد کمیته امداد امام خمینی ره کمک های مردمی مستمری مددجویان کهگیلویه وبویراحمد کمیته امداد امام خمینی ره کمک های مردمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۷۵۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت

سرپرست آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: مجوز برگزاری امتحان نهایی متوسطه در سه آموزشگاه استان اخذ شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی رحیم امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: ۴ درصد جمعیت دانش‌آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی ۳۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش‌آموزان عشایری تشکیل می‌دهند.

وی افزود: مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال‌وبختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.

رئیس آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۵۳۰ نفر نیروی آموزشی و اداری کار آموزش ۳۷۱۱ دانش‌آموز عشایر را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.

وی تصریح کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته امتحانات نهایی پایه متوسطه سال جاری برای نخستین‌بار در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخورپوله و سیدالشهدای چهارتخته برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: پیش از این امتحانات پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام «محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون» برگزار می‌شد.

وی افزود: دانش‌آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد در صورت اخذ نشدن این مجوز باید کیلومترها راه سخت‌گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون می‌پیمودند.

رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۲۰ دانش‌آموز در چهار حوزه امتحانی مذکور، افزون بر خطرات جاده‌ای هزینه‌های زیادی را برای طی مسیرهای سخت گذر می‌پرداختند.

وی تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای دانش‌آموزان استان در هفت حوزه برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان مقطع ابتدایی عشایر به‌صورت ثابت، نیمه‌ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی این اداره کل قرار گرفته‌اند.

کد خبر 750721

دیگر خبرها

  • کمک ۱۱ هزار میلیارد تومانی مردم به مراکز نیکوکاری در سال گذشته
  • ۷۲۱آموزش دهنده در حوزه سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند
  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • مشارکت بیش از ۵ هزار معلم قزوینی در طرح اکرام ایتام
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • سرانه ماهانه دریافتی ایتام و فرزندان محسنین به ۲۰ میلیون ریال رسید
  • دریافتی ماهانه ایتام زنجانی به ۲۰ میلیون ریال رسید
  • دریافتی ایتام زنجانی به ۲ میلیون تومان رسید