Web Analytics Made Easy - Statcounter

یادگاران جبهه و جنگ گنجینه‌ای پر از خاطرات هستند که درس‌هایی از جنس ایثار و یک دنیا حرف نگفته به همراه دارند.

هر چه از آن دوران و ایثار و ازخودگذشتگی بزرگ‌مردان حماسه‌ساز بگوییم کم گفتیم و جالب این است هر بار به سراغ‌شان می‌رویم حرف‌ناگفته‌ی زیادی دارند گه بازگو کردن آن برای نسل‌های آینده هزاران درس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش به سراغ سردار علی فردوس آزاده و جانباز ۷۰ درصد دوران دفاع مقدس رفتیم که سال‌ها در اسارت بوده و حتی دشمن نیز او را شناسایی کرده و برای سرش جایزه تعیین کرده بود.

 

این رزمنده دفاع مقدس با اشاره به اینکه سال ۵۹ از طریق بسیج وارد جبهه شدم، ابتدا فرمانده گردان بودم، ولی بعد از عملیات والفجر مقدماتی فرمانده تیپ یک لشکر ۲۵ کربلا شدم، می‌گوید: در عملیات مختلفی حضور داشتم که در یک عملیات چشم راستم را از دست دادم.

از ایثارگری‌ها و شجاعت این رزمنده هر چه بگوییم کم گفتیم در این گزارش او به ماجرای اسارتش اشاره می‌کند و می‌گوید: بعد از گذشت ۱۱ ماه از عملیات والفجر۶ و خیبر که برگشتیم برای شناسایی، به منطقه سومار کرمانشاه اعزام شدیم که در آن عملیات شهید طوسی هم حضور داشتند.

قبل از اینکه به شناسایی برویم شهید طوسی گفت؛ «شب قبل در خواب پیامبر (ص) را دیدم که چهار تا سیب را به دو نفر داد و خوردند و دو نفر دیگر سیب را نصفه گذاشتند» ... دلش شور می‌زد، کمی بعد به اتفاق شهید حسن ناطق و شهید اصغری و آقای حسین عباسعلی‌پور راه افتادیم که دشمن به ما کمین زد.

ما برای شناسایی عملیات رفته بودیم، ولی دشمن به ما کمین زد و از روی تخته سنگی به سمت ما تیر زدند که به پا، دست و پشتم خورد آن روز صحنه‌های دردناکی را مقابل چشمانم دیدم و ۵ ساعت یک پا مرا کشاندند و تحویل عراقی‌ها دادند.

از چهار نفری که برای شناسایی عملیات رفتیم دو نفر شهید شدند و من و عباسعلی‌پور به اسارت درآمدیم از سال‌های اسارت و مشکلاتی که با آن مواجه بودیم بهتر است نگویم، ولی سعادت شهادت نداشتیم و بالاخره بعد از حدود ۶ سال اسارت آزاد شدیم.

در رادیو عراق مرا با اسم مستعار علی موحد می‌شناختند و نمی‌دانستند علی فردوس هستم، چون به من لقب ژنرال یک چشم خمینی داده بودند و برای سرم جایزه گذاشته بودند به همین دلیل در اسارت خودم را سرباز معرفی کردم.

درباره خبر رحلت حضرت امام خمینی (ره) از ایشان می‌پرسم که آقای فردوس می‌گوید؛ روز رحلت امام راحل و سکوت غم‌باری که تمام آسایشگاه را فرا گرفته بود، ما خودمان رادیوی مخفی داشتیم، ولی رادیو عراق هم در آسایشگاه خبر تلخ ارتحال امام راحل را پخش کرد.

هزار و ۷۰۰ نفر اسیر بودیم از آن روزی که خبر پخش شد تا چندین روز هیچ کس حرفی نمی‌زد و همه بهت زده بودیم حتی در بین عراقی‌ها هم سکوت بود؛ آن روز‌ها نمی‌دانستیم فریاد بزنیم یا زار زار گریه کنیم و این خبر تلخ همه ما را در ماتم فرو برد حتی یادآوریش برایم عذاب‌آور است.

این رزمنده دفاع مقدس ۲۸ دی سال ۶۳ اسیر شد و با مرحوم ابوترابی زمان اسارت بود و بعد از ۶ سال اسارت بعثی‌ها سال ۶۹ به همراه اسرا آزاد شد.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امام خمینی ره دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۳۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرزمین آفتاب در سالروز شهادت ششمین اختر آسمان ولادت غرق ماتم است

به گزارش خبرنگار مهر، مردم ولایتمدار نقاط مختلف شهری و روستایی این استان با به راه انداختن دسته‌های عزاداری و کاروان‌های غم در سالروز شهادت امام صادق (ع) به سوگ نشستند.

به همین مناسبت مردم اراک شب گذشته و امروز (شنبه) با حضور در مساجد، حسینه‌ها و تکایا در سوگ رئیس مذهب تشیع به سینه زنی و عزاداری پرداختند.

از ساعات اولیه امروز اقشار مختلف مردم شهر اراک با برنامه ریزی‌های از قبل تعیین شده در میدان اصلی شهر (میدان شهدا) تجمع کردند و با تشکیل دسته‌های سینه زنی و زنجیر زنی به سمت مصلای بیت المقدس به راه افتادند.

روحانیان و طلبه‌های حوزه‌های علمیه شهر اراک نیز با پیوستن به عزاداران امام صادق (ع) در سوگ امام، مقتدا و استاد خود اشک ماتم ریختند.

عده‌ای دیگر از مردم موحد شهرستان اراک و زرندیه شب گذشته و امروز با برپایی مراسم تعزیه خوانی شهادت امام جعفر صادق (ع)، عشق و ارادت خود را به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به منصه ظهور گذاشتند.

همچنین مردم مؤمن شهرستان خمین نیز از ساعات اولیه امروز با حضور در بیت تاریخی امام راحل به عزاداری برای طلایه دار مذهب مقدس تشیع پرداختند.
مراسم عزاداری و به راه انداختن کاروان غم امام جعفر صادق (ع) در شهرستان‌های ساوه، زرندیه، آشتیان، کمیجان، فراهان، شازند، محلات، دلیجان و خنداب نیز برگزار شد.

امام صادق (ع) در ۱۷ ربیع‌الاول سال ۸۳ هجری قمری در مدینه بدنیا آمد و در ۲۵ شوال ۱۴۸ هجری در سن ۶۵ سالگی به دست منصور دوانیقی خلیفه عباسی مسموم و به شهادت رسیدند.

کد خبر 6096338

دیگر خبرها

  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • زندانی شدن یک معلم به‌خاطر تشابه اسمی با یک فرمانده
  • دستگاه‌های کردستان شرایط لازم را برای سفر زائران حرم امام خمینی(ره) فراهم کنند
  • ۴ هزار کردستانی به مراسم سالگرد ارتحال امام راحل اعزام می‌شوند
  • ۴۰۰۰ زائر از کردستان به حرم امام خمینی(ره) اعزام می‌شوند
  • این مرد بخاطر شباهت اسمی با یک فرمانده سپاه، ۳ سال در زندان انفرادی بود
  • خراسان شمالی غرق در ماتم عزای صادق آل محمد
  • استان ایلام در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) به سوگ نشست
  • لرستان؛ سوگوار و عزادار شهادت صادق آل عبا (ع)
  • سرزمین آفتاب در سالروز شهادت ششمین اختر آسمان ولادت غرق ماتم است